PowerMama® Outdoor (voor moeders EN kids)

10 weken

PowerMama® Outdoor

Vind jij het fijn om lekker buiten te trainen? En wil je dit graag samen met je kind(eren) doen? Bij PowerMama® Outdoor kan dit, het hele jaar door!

Wat houdt het in?

Het trainingsprogramma richt zich op het opbouwen van kracht en uithoudingsvermogen. We bouwen de training rustig op. PowerMama® Outdoor lijkt op bootcamp, alleen dan helemaal aangepast op deze fase van je leven. Geen zorgen dus over oefeningen die wel of niet mogen. Tijdens de trainingen werken we aan een sterke core, het versterken van grote spiergroepen en het opbouwen van je conditie. We werken met eigen lichaamsgewicht, materiaal en gebruiken wat we tegen komen in de natuur.

Voor wie?

Het PowerMama® programma is voor moeders. Je mag samen met je kind(eren) komen maar ook alleen.
De kinderen mogen meedoen of lekker spelen samen met de andere kinderen, alles mag, niets moet.
Iedereen is lekker buiten en je hebt geen oppas nodig!

Wanneer?
De training vindt plaats op woensdagochtend om 9 uur. Superhandig voor alle moeders met kinderen op de lagere school. Je brengt ze weg en gaat gelijk door naar de training. En in de vakanties gaan ook de grotere kinderen gezellig mee.
Op 8 januari 2020 zijn we gestart we met een nieuwe groep. Deze loopt voor een periode van 10 weken en eindigt op 11 maart. Als je tussendoor aan wilt sluiten is dit ook mogelijk, je betaalt dan alleen het aantal resterende lessen.

Wil je meedoen? Stuur je gegevens naar info@powermama-amstelveen.nl en we maken alles in orde voor je.

Waar?
De trainingen worden gegeven bij de speeltuin aan de Dr Willem Dreesweg in Amstelveen. En soms bij heel mooi weer bij het badje in Park Middenhoven.
Kun je het niet vinden? App of bel Marije op 0619027060.

Kosten
Voor deze cursus betaal je € 99,- voor 10 lessen.

Aanmelden
Aanmelden voor de cursus kan via info@powermama-amstelveen.nl.